ZABIJAČKOVÝ GULÁŠ

Suroviny na 6 porcí:

50 g sádla
500 g cibule
500 g vepřové plece
400 g vepřových jater a srdce
3 lžíce sladké papriky
sůl, kmín a majoránka
hladká mouka nebo mozek (na zahuštění)
čerstvý chléb (příloha)
1,5 l Hovězího bujonu bez tuku Nahrin
Česnekové koření Nahrin

Cibuli a maso pokrájejte na kostky a osmahněte na sádle. Když se maso zatáhne, zasypte směs paprikou, dobře promíchejte a zalijte vroucím Hovězím bujonem bez tuku. Jakmile základ přivedete k varu, přidejte pokrájená srdce a játra. Guláš dochuťte Česnekovým kořením, kmínem a majoránkou. Vařte doměkka a na závěr dosolte a zahustěte – buď klasicky moukou, nebo mozečkem, máte-li jej k dispozici. Podávejte s čerstvým chlebem.