TĚSTOVINY S BALSAMIKOVOU OMÁČKOU

Suroviny:

1 feferonka
1 červená cibule
dva stroužky česneku
200 g parmské šunky
máslo
těstoviny
pažitka
tvrdý sýr
Balsamikový ocet Nahrin
Česnekové koření Nahrin
Najemno nasekanou feferonku, červenou cibuli, česnek a na proužky pokrájenou parmskou šunku krátce orestujte na pánvi. Přidejte tři lžíce Balsamikového octa, který nechte odpařit. Vzniklou směs zalijte naběračkou vody z těstovin, zlehka provařte, dochuťte Česnekovým kořením a odstavte z plamene. Mírně zchladlou omáčku zjemněte dvěma lžícemi másla. Poté, co se máslo rozpustí, smíchejte omáčku s uvařenými těstovinami. Hotové porce lze dozdobit jemně nasekanou pažitkou a lupínky tvrdého sýra.