Bujóny Nahrin

Polévky jsou báječnou součástí jídelníčku. Zahřejí, osvěží a mohou sloužit jako předkrm nebo klidně i jako hlavní chod.

Bujóny Nahrin představují nejen rychlou a chutnou svačinu, ale také způsob, jak upravit jídelníček a podpořit hubnutí. Miska bujonu doplní tekutiny a před hlavním jídlem částečně zasytí, takže pak nesníme tolik. Bujóny Nahrin jsou všestranné – lze je použít jako základ polévek, omáček, k dochucení rýže, těstovin nebo zeleniny. Díky své koncentraci a snadné rozpustnosti jsou praktickým pomocníkem v každé kuchyni. Všechny bujóny Nahrin jsou bez palmového oleje a konzervantů. K jejich výrobě používá pouze vybrané, kvalitní suroviny. Výsledkem je exkluzivní produkt s bohatou chutí, který přináší do vaší kuchyně ještě více potěšení. Hlavními surovinami pro výrobu bujonů Nahrin jsou zelenina, koření, rostlinné výtažky a maso. Ať už k přípravě použijete pastové masové bujony, nebo sypký zeleninový, energetická hodnota jedné porce je zanedbatelná (12–15 kJ).

Bujony bez tuku, jako Hovězí bujon bez tuku  nebo Kuřecí bujón bez tuku mají nižší energetickou hodnotu a jsou snadno stravitelné. Přesto si zachovávají výbornou chuť díky kvalitním surovinám, jako jsou zelenina a maso. S takovými bujony je snadné zvyknout si na lehčí jídelníček a pravidelnou konzumaci před hlavním chodem.

Rozcestník plný chutí a vůní
Zeleninový bujon Intenso & Puro poslouží jako skvělý základ polévek, omáček a mnoha dalších pokrmů. Bohatá chuť zeleniny je doplněna vhodným množstvím kvalitní horské soli a směsí bylinek a koření.

Mezi oblíbené ingredience, které lze do bujonu přidat, patří drobné těstoviny, skleněné nudle, rýže, jemně nasekaná jarní cibulka, čerstvé nebo sušené bylinky, opečený česnek, tofu, klíčky, nebo třeba zázvor či kokosové mléko.

Vyzkoušejte některý z našich receptů s bujonem.

Rýchla kokosovo-zázvorová polévka

Polévka z červené řepy

Salátové wrapy z tofu a arašídovým máslem