TVAROHOVÝ SALÁT S OKURKAMI A KOPREM

Okurku oloupejte a nastrouhejte nahrubo. Vzniklou směs posolte a nechte okurku „vyplakat“. Mezitím v míse smíchejte měkký tvaroh, nasekaný kopr s pažitkou, Koření z bylin a mořské soli a Česnekové koření. Do ochuceného tvarohu vmíchejte nastrouhanou okurku zbavenou přebytečné tekutiny. Tento salát chutná lépe vychlazený a podává se s celozrnným pečivem. Jednotlivé porce můžete ozdobit několika černými olivami a troškou olivového oleje.

Suroviny:
• 2 salátové okurky
• 300 g měkkého tučného tvarohu
• snítka kopru
• svazeček pažitky
• 4 kusy celozrnného pečiva
• hrst černých oliv
• 2 lžíce olivového oleje
Koření z bylin a mořské soli Nahrin
Česnekové koření Nahrin