SALÁT S POLNÍČKEM A JARNÍ CIBULKOU

Příprava
Polníček a špenát opláchněte a dejte do mísy. Nasekejte pažitku. Omyté a očištěné ředkvičky nakrájejte na tenké plátky. Jarní cibulku propláchněte a nakrájejte na proužky (bílou část i kousek té zelené). Vše promíchejte a zakápněte Bodlákovým olejem. K dochucení se hodí Česnekové koření a Koření z bylin a mořské soli. Připravený salát podávejte jako přílohu k masu nebo jen tak třeba s opečenou bagetkou.

Suroviny na 4 porce:
• 150 g polníčku
• 100 g špenátu
• 6 ks ředkviček
• 2 větší jarní cibulky
• svazeček čerstvé pažitky
• 4 lžíce Bodlákového oleje Nahrin
Česnekové koření Nahrin
Koření z bylin a mořské soli Nahrin