Snídaně: rýžová kaše s mákem a NahroFitem
• 30 g instantní rýžové kaše
• 5 g celého máku
• 15 g NahroFitu s vanilkovou příchutí Nahrin
• 2 dcl mandlového mléka
• 1 čajová lžička třtinového cukru
• pár jahod
• 1 čajová lžička Bodlákového oleje Nahrin
Připravte instantní rýžovou kaši s pomocí teplého mandlového mléka a do vzniklé kaše vmíchejte mák, NahroFit, cukr a Bodlákový olej. Připravenou snídani nechte 2 minuty odstát, poté ji dozdobte jahodami a můžete servírovat.
Oběd: řepné rizoto se sýrem feta
• dvě porce rýže
• 1 středně velká červená řepa
• 1 lžíce másla
• troška mletého kmínu
• Horská bylinná sůl Nahrin (Mimořádná nabídka) či Koření z bylin a mořské soli Nahrin
• voda na podlévání
• sýr feta
• rukola
Červenou řepu omyjte, oloupejte a nastrouhejte nahrubo. Na másle krátce opražte mletý kmín a poté poduste nastrouhanou červenou řepu ochucenou kořením Nahrin. Mezitím dejte vařit rýži. Zhruba za 15 minut promíchejte připravenou rýži s restovanou červenou řepou a hotovou směs zjemněte máslem. Jednotlivé porce doplňte sýrem feta a propláchnutými lístky čerstvé rukoly.
Večeře: žemlovka
• 4 plátky vánočky
• mandlové mléko
• tvrdý tvaroh
• 30 g Vanilka protein drinku (Mimořádná nabídka) či Banán protein drinku
• 1 žloutek
• skořice
• 5 velkých jablek
• 3 bílky
• kokosový cukr
Připravte si tvarohovou a jablečnou směs. Ta tvarohová vznikne promícháním rozdrobeného tvarohu, proteinového nápoje a žloutku. Jablečnou směs připravte nastrouháním jablek a jejich promícháním se skořicí. Na dno zapékací mísy vložte dva plátky vánočky namočené do mandlového mléka. Na vánočku rozprostřete polovinu množství z obou připravených směsí. Následuje další vrstva namočené vánočky a zbytek jablečné a tvarohové směsi. Takto připravený obsah zapékací mísy pečte asi 40 minut při 170 stupních. Mezitím vyšlehejte bílky s troškou cukru do sněhu, který rozetřete na vrchní část žemlovky a nechte jej ještě asi 5 minut zapéct.