Snídaně: Jablečný koláč
• jeden hrneček namletých ovesných vloček
• 7 větších jablek
• trocha mleté skořice
• 4 plátky másla
Jablka omyjte, oloupejte a nastrouhejte. Plech vymažte máslem a rozložte na něj vrstvu ovesných vloček. Na ně klaďte polovinu připraveného množství strouhaných jablek a tuto vrstvu posypte skořicí. Pokračujte další vrstvou vloček, jablek a skořice. Poslední vrstva úplně nahoře budou opět vločky. Na ty položte plátky másla a zkropte je asi pěti lžícemi vody. Takto připravený obsah plechu pečte v troubě vyhřáté na 170 stupňů po dobu asi 50 minut.
Svačina: Rychlé perníčky
• 0,5 kg hladké celozrnné špaldové mouky
• 2 vejce
• 12 dkg másla
• 12 dkg medu (tj. asi dvě lžíce)
• 10 dkg mletého kokosového cukru
• 1 lžička sody bikarbony
• špetka skořice nebo perníkového koření
Suché suroviny dobře promíchejte a poté k nim přidejte vejce, máslo a med. Těsto propracujte a poté jej rozválejte a vykrájejte z něj jednotlivé perníčky. Ty stačí péct v rozehřáté troubě asi šest minut. Hned po upečení, když jsou perníčky horké, je potřete celým vyšlehaným vajíčkem.
Večeře: Lowcarb závitky
• 2 vajíčka
• hrst špenátových listů
• jedna mrkev
• jedno balení uzeného tofu
• koření Salat-Mix Nahrin
Připravte si vaječnou omeletu, kterou umístěte na větší talíř a klaďte na ni jednotlivé suroviny. Chcete-li, tofu můžete krátce opražit na pánvi. Připravený obsah pochuťte kořením Salat-Mix a zarolujte, čímž vzniknou báječné závitky.